Project omschrijving

Spinning – Verleg je grenzen op een gezonde manier

Voor de buitenstaander lijkt indoor cycling op een groepstraining met een hometrainer. Als je het op deze manier verteld aan een enthousiasteling van deze sport, zul je de wind van voren krijgen! indoor cycling is een zware workout van 45 tot 60 minuten, waarbij muziek een belangrijke rol speelt. .

Easy Spinning

Geen al te luide muziek, rustige oefeningen en cardiotraining gericht op vetverbranding. Ideaal voor beginnende sporters.

Waarom

Het is in principe voor iedereen die een betere conditie wil krijgen. In de groep kan iedereen apart aan zijn conditie werken door de intensiteit aan te passen aan zijn eigen niveau

indoor cycling is eenvoudig en daarom zo herkenbaar en fijn om te doen. Iedereen heeft wel eens op een fiets gezeten. Een goed gekozen muziek uit verschillende stijlen is een extra motivator om je best te doen. In het begin zal je moeten wennen aan de tempoverschillen en verschillende uitvoeringen tijdens de les. Maar een goede instructeur zal je de fijne kneepjes snel bijbrengen, zodat je optimaal rendement haalt uit je training.

De uren

Dag Tijdstip
Maandag 18u00 – 19u00 & 19u15 – 20u15
Donderdag 19u00 – 20u00 (easy spinning)